Onze missie

Het helpen van mensen om een optimale gezondheid te creëren door het selecteren en leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen

De weg naar vitaliteit

Onze missie

De missie van TotalVit is; de mens voorzien van micronutriënten waar we gezonder van worden. Zo'n assortiment is optimaal op elkaar afgestemd in de juiste combinatie en hoeveelheden. Dit is de kracht van TotalVit, 40 jaar kennis in het samenstellen van zeer effectieve combinaties natuurlijke micronutriënten.

Een assortiment bestaat altijd uit de Big7. Dit is een verzamelnaam van groepen (1) mineralen, (2) vetzuren, (3) vitamines, (4) aminozuren, (5) enzymen, (6) probiotica.
De 7de groep is een assortiment dat bestaat uit 100% biologische producten. Deze kunnen bestaan uit de wortel van een plant, de bast of de bladeren. Het kunnen ook paddenstoelen zijn waarvan het mycelium versterkende werkingen heeft op ons lichaam. De mens kan hierdoor een enorme baat hebben van het paddenstoelen. Veelal worden deze producten al duizenden jaren op onze planeet gebruikt. Afhankelijk van het beoogde resultaat voegen wij deze toe aan het assortiment.

Wij willen de tendens van genezen doorbreken. Voorkomen is op lange termijn beter en goedkoper. Het samenstellen van assortimenten micronutriënten is complex omdat het altijd om 6 groepen gaat die met elkaar samenwerken.
TotalVit heeft de kennis om een efficiënt assortiment samen te stellen. Een dagzakje van TotalVit bestaat uit een breed scala micronutriënten. Met zo'n zakje bespaar je veel tijd om de potjes en pakjes open te maken en er 1 supplement uit te halen. Je grijpt nooit mis als een potje leeg is, je hebt altijd een compleet assortiment.

Onze missie is gezonde kinderen en dat begint bij de ouders.