Samen bouwen wij aan een goede basis door je lichaam en geest in optimale conditie te brengen

Door 40 jaar ervaring is een out of the box kennis ontstaan. Hierdoor zijn er realistische doseringen ontstaan die merkbaar effectief zijn.

Hoe het begon..

TotalVit is het product van Andy van Rooij, die zich sinds 1983 heeft verdiept in sport, gezondere voeding en supplementen. Als croupier werkte hij in diverse casino’s en ervoer hoeveel energie het werk kostte. Dagelijks sporten, iedere dag een breed scala aan supplementen gebruiken en selectiever met voeding omgaan bracht een wereld van verschil. Om er zeker van te zijn dat het placebo-effect niet van toepassing was, stopte hij na enkele jaren met supplementen, terwijl hij wel bleef sporten en op de voeding bleef letten. Resultaat: vermoeidheid en minder scherpte. Toen hij na een jaar weer met supplementen begon, merkte hij al snel dat hij weer meer energie en meer scherpte kreeg.

Gesterkt in zijn geloof in de noodzaak van supplementen, adviseerde hij gaandeweg steeds meer collega’s, vrienden en familie over het gebruik van de juiste supplementen. Dit leidde logischerwijs tot de start van TotalVit, met de visie dat ieder mens het beste uit zichzelf kan halen.

Contact us

Klantenservice openingstijden
Ma tot Vr 9:00 - 17:00
We beantwoorden graag je vragen
Contact Us

Stuur ons een bericht

Wij reageren op werkdagen binnen enkele uren!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.